De peste 10 ani, la Colegiul Alexandru cel Bun Gura Humorului, se organizează anual Supercupa Colegiului la minifotbal. Anul acesta echipa profesorilor a dat piept cu echipa clasei a 10-a H, câştigătoarea Cupei Colegiului.

Chiar dacă ploaia a încercat să pună piedici, evenimentul a reuşit să atragă mulţi spectatori (elevi, părinţi şi profesori) şi a fost permanent animat de atmosfera făcută de majoretele şi galeriile celor două echipe.

Meciul a fost intens disputat, cu ocazii la ambele porţi. Prima repriză a fost dominată de echipa profesorilor care, deşi au ratat ocazii mari de gol, la pauză, au condus doar cu 1-0.

În repriza a doua lucrurile s-au schimbat, echipa campioană a elevilor a preluat controlul jocului şi a reuşit să egaleze şi să conducă, la un moment dat, cu 2-1. În ultimele 5 minute de joc, cu ultimele resurse fizice, echipa profesorilor s-a apărat  şi a dovedit că această tactică a fost una potrivită, pentru că, la un contraatac şcoală a reuşit egalarea. Meciul s-a terminat 2-2.

A fost un excelent prilej de socializare în care jocul cinstit a primat, ca drept dovadă că nu s-a înregistrat niciun fel cartonaş.

Echipa clasei a 10 – a H: Daniel Apetrii, Mihai Coşarcă, Cătălin Negrea, Alexandru Cârdei, Claudiu Ungureanu (cpt.), Cezar Miriţă.

Echipa profesorilor: Ionuţ Orhean, Nelu Baboi, Giani Leonte, Ionuţ Flutur, Iulian Bârzu (cpt.), Iulian Sorin Tănase, Ionuţ  Ciobanu

Arbitri: Ovidiu Varvaroi şi Sorin Isopescu

13271439_294610590870423_1871527075_o

 

Comments are closed.