În lumina reflectoarelor

Matei Volanschi, IXA

Pe data de 23 martie 2019, la Shopping City Suceava, s-a desfășurat ediția a VIII-a a Concursului Județean „Miss & Mister Bucovina”, la care am participat împreună cu Felicia Drob din clasa a IX-a D. Evenimentul reprezintă finala liceelor și în concurs au intrat elevii care au obţinut titlurile de Miss & Mister Boboc la nivelul fiecărui liceu din judeţ. Invitația a fost lansată iar noi am confirmat participarea alături de alte perechi de boboci. Este vorba despre: Liceul Tehnologic „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Colegiul Tehnic Rădăuţi, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Liceul de industrie alimentară Suceava, Liceul Tehnologic ”Tomşa Vodă” din Solca și Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

Organizatorii – Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „EUROACTIV” Suceava, Shopping City Suceava, în parteneriat cu Palatul Copiilor Suceava, M Style Dance Studio și Alka România – au gândit cinci probe: defilare în ținută de zi și întrebări de cultură generală, proba de dans, proba de perspicacitate şi prezentarea ţinutelor de seară pe ritm de vals.

Juriul concursului a avut 7 membri, este vorba despre: președinte onorific, doamna Gabriela Scutaru – Inspector școlar general adjunct ISJ Suceava, preşedinte executiv al juriului –  profesor Loredana MihaelaCeica IŞJ Suceava, profesor Narcisa Daniela Ștefănescu – președinta Asociației „EUROACTIV” Suceava, profesor Beatrice Choleva – director Palatul Copiilor Suceava, asistent universitar profesor Aida Petrea – Palatul Copiilor Suceava, Mihai Siminiuc – M StyleDance Studio Suceava, Mihai Ciprian Harja – Alka România.

Doamna profesor Loredana Mihaela Ceica a prezentat clasamentul final, moment încărcat de emoții ca la fiecare concurs. Efortul și timpul investite nu au fost în zadar, mai ales că premiile au însemnat și bani, pe lângă recompensele oferite de Alka, Luxuri Bride to Be și buchetele de flori superbe oferite de florăriile Iris și Mimosa. Mulțumim și pe această cale tuturor sponsorilor: Shopping City Suceava, Market Albina, Fundația Social Culturală Victoria Suceava, General Construct S.R.L., S.C. Bia Fely S.R.L., S.C. Savcom S.R.L., Simba Invest S.R.L. din Bacău, Tipografia PromoArt, Grup Muşatinii Suceava, S.C. Ferovali S.R.L.,Gravexpert, Restaurant Padrino Suceava, Mado Corporation Suceava, S.C. RavRadi Construct S.R.L., Versus Suceava, Salon Noblesse, Makeupby Anne Marie, Georgiana Vieriu Glow, Anca Axente Makeup, Corbu Iuliana Hairstylist, Yana Irimia Makeup, Vlad Diana Makeup, Ioana Corban Make-up Artist, Uniq Magazin EngrossSuceava. Miss & Mister Bucovina ediţia a VIII-a 2019 au fost declarați Luiza Pintilie de la Colegiul Național de informatică „Spiru Haret” Suceava și Mario Bujorean de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.Au mai fost oferite, în afară de titlurile de Miss & Mister Boboc, Premiul I, II, III, Premiile Miss & Mister Popularitate și Miss & Mister Dance.Felicia a obținut Premiul I iar eu Premiul II, locuri fruntașe pentru care am muncit foarte mult.

În pauzele concursului ne-au încântat elevii de la Palatul Copiilor Suceava de la Cercul de dans, am vizionat dansuri prezentate de elevii de la M Style Dance Studio, „magia culorilor în modă” cu elevele Cercului de confecții și design de la Palatul Copiilor, latino show, demonstrație de capoeira, break dance și street dance, beatboxing, și recitaluri muzicale prezentate de foștii finaliști ai concursurilor organizate de Asociația „EUROACTIV”. De regia concursului s-a ocupat profesor Mihai Greciuc– președintele Asociației „EUROACTIV” Suceava care a colaborat cu coregraful Robert Catargiu de la Clubul Sportiv M Style DanceStudio.

Am fost încurajați din public de colegi de clasă și prieteni care au crezut în noi și ne-au fost alături nu doar în ziua concursului ci pe toată durata pregătirii acestuia. Nu ne-am simțit singuri niciun moment și mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat și care ne-au felicitat pentru reușită. A fost un eveniment din care mi-am dorit să fac parte, am fost onorat să reprezint Colegiul „Alexandru cel Bun” și pot să afirm cu certitudine că am avut mult de câștigat pentru mine: o experiență nouă, inedită, o amintire specială și mai multă încredere în ce pot să fac. Scena reprezintă mereu o provocare și voi câștiga siguranță în propria persoană cu fiecare moment de acest gen.

Comments are closed.