Archive for aprilie, 2014

“Ce este BTMUN?” este întrebarea pe care mi-am pus-o şi eu acum ceva timp. Fiind foarte curioasă să aflu răspunsul m-am înscris la Botoşani Model United Nations, eveniment care a avut loc în perioada 11-13 aprilie 2014, la Colegiul A.T. Laurian din Botoşani.

Şi totuşi ce înseamnă MUN mai exact? Este o simulare de conferinţă care are loc în realitate în cadrul ONU. Aceasta se desfăşoară exclusiv în limba engleză formală, ţinuta formal fiind obligatorie. Dezbaterile sunt coordonate de chairpersons. Fiecare participant devine delegatul unei ţări ale cărei interese trebuie să le reprezinte, şi îşi alege un comitet dintre ECOSOC, Political, Human Rights şi UNESCO. Pentru fiecare comitet sunt stabilite dinainte câte 3 subiecte de discuţie care reprezintă în acelaşi timp probleme în ţările pe care delegaţii le-au ales.

Misiunea noastră, a participanţilor, a fost să propunem soluţii (resolutions) şi să le dezbatem în mod organizat. Desigur că BTMUN poate fi privit şi ca un concurs. Există premiul pentru cel mai bun delegat, o persoană foarte activă în timpul dezbaterilor, care se remarcă prin discursuri şi rezoluţii foarte bune, dar şi prin putere de persuasiune. Anul acesta, 20 de delegaţi şi organizatori norocoşi, aleşi prin tragere la sorţi, au primit cărţi în limba engleză.

Când am pornit la drum împreună cu colegele mele – Philippines: Alina Moroşan şi Madagascar: Buzec Mihaela, eu fiind South Korea: Lia Petra Sîrbu, nu ştiam, niciuna dintre noi, nimic din cele relatate mai sus. Aveam o nesiguranţă în ceea ce priveşte scopul nostru acolo, dar mai ales în privinţa discursului de început pe care fiecare delegat a fost nevoit să îl susţină în comitetul său, în cazul nostru UNESCO. Totul urma să se schimbe în curând şi să devină o experienţă specială.

În prima zi, imediat după ce am ajuns şi am fost cazate la internatul liceului aflat chiar vis-à-vis de Colegiul A.T.Laurian, în ţinută office ne-am îndreptat spre aula colegiului gazdă. Am descoperit acolo un spaţiu care m-a încântat foarte mult, din momentul în care am păşit în aulă am ştiut şi am simţit că vreau să susţin chiar şi un discurs scurt acolo.

După ceremonia de deschidere au urmat discursurile introductive şi redactarea rezoluţiilor alături de reprezentanţii ţărilor, care ne împărtăşeau opiniile legate de subiectele puse în discuţie şi anume: scăderea popularităţii cititului, predarea creaţionismului şi evoluţionismului în şcoli şi întărirea culturilor locale în faţa consumerismului. Acesta a fost un prilej de a ne cunoaşte mai bine şi de a forma primele prietenii. Rezoluţiile au fost corectate şi aprobate în camera de verificare (Vetting room). Fiecare comitet trebuia să prezinte preşedinţilor de comitet câte 6 rezoluţii.

A doua zi am petrecut 8 ore cu mici pauze de cafea şi gustări în dezbateri şi voturi, pentru că o singură rezoluţie putea să treacă în General Assembly Debate (adunarea generală), dezbaterea finală care a avut loc în aulă în ultima zi, în prezenţa tuturor membrilor celor 4 comitete si a preşedinţilor acestora. Cel mai intens şi memorabil moment a fost cel în care rezoluţia comitetului nostru a primit majoritate de voturi Pro în adunarea generală, aceasta fiind o victorie reală şi imensă pentru noi.

M-a impresionat organizarea excelentă a evenimentelor şi rapiditatea cu care fotografiile erau postate pe Facebook, dar şi faptul că pe parcursul celor 3 zile au fost redactate 2 reviste în care au fost trecute opiniile unor delegaţi şi ale unor preşedinţi de comitet, reviste pe care le-a primit toată lumea. Şi totuşi…în toată seriozitatea noastră am beneficiat de foarte multă distracţie în fiecare dintre cele 2 seri petrecute în Botoşani. Am participat şi la un concert al trupei locale The Kryptonite Sparks, formată din 3 băieţi cu un viitor strălucit şi ni s-au oferit   CD-uri gratuite cu primul lor album.

La final, după ce am împachetat şi am privit în urmă la acest gen de experienţă care nu ne-a adus decât câştig, nu am uitat să spunem: “This delegate would like to yield the floor back to the chair! Thank you!”, fraza care trebuia spusă obligatoriu de fiecare delegate la finalul oricărui discurs al său.

 

Lia Petra Sîrbu, 11A

Prof. Brînduşa Luminiţa Cîmpan

Colegiul Alexandru cel Bun

Gura Humorului, Suceava

Elevii de etnie polonă au trecut prin emoţiile specifice participării la Olimpiada de limba polonă maternă. Îndrumaţi de doamna profesor Anetta Buzuk aceştia s-au implicat într-un program de pregătire intens şi alert pentru a face faţă tuturor probelor.

Etapa judeţeană s-a desfăşurat chiar la Colegiul „Alexandru cel Bun” şi a constat în examinarea orală urmată de proba scrisă, iar naţionala a avut loc în data de 6 aprilie. Fiecare etapă are specificul ei, spre deosebire de etapa judeţeană în cadrul căreia se evaluează competenţele orale şi scrise, la etapa naţională elevii au avut doar probă scrisă. A existat o selecţie pentru etapa internaţională, iar cele două eleve care au reprezentat România au fost Drozdek Karolina Agatha şi Irisec Bozena, ambele din clasa a XI-a C, specializarea Ştiinţe ale naturii.

Etapa Internaţională a Olimpiadei de Limba polonă maternă a avut loc la Konstancin Jeziornam lângă Varşovia, proba orală a fost miercuri 9 aprilie şi pe data de 10 aprilie fetele au susţinut proba scrisă. Karolina, una dintre cele două eleve de etnie polonă olimpice care au reprezentat ţara şi Colegiul “Alexandru cel Bun” a ţinut să ofere un feedback în legătură cu evenimentul din Polonia: “Pot să spun că a fost o experienţă unică, a fost multă muncă şi emoţii pe măsură, dar ne-am descurcat”.

În perioada 3 – 6 aprilie 2014, un grup de 37 elevi de la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, judeţul Suceava, au organizat împreună cu trei cadre didactice o excursie pe Valea Prahovei. Dosarul excursiei este destul de complex conform noii metodologii, prin urmare totul a început cu mult timp înainte: colectarea declaraţiilor părinţilor şi ale elevilor, identificarea unei firme de turism, asigurarea cazării şi a transportului, întocmirea planului excursiei pe zile şi în final obţinerea acordului conducerii colegiului şi al Inspectoratului Şcolar Suceava.

Obiectivele traseului au fost repartizate în două zile. Joi, 3 aprilie, după un drum plin de soare şi căldură, grupul de excursionişti a ajuns la Braşov unde s-au cazat la un hotel din centru, foarte aproape de Piaţa Sfatului. Seara a oferit şansa unei plimbări în zona pietonală, o zonă care ar trebui să existe în fiecare oraş.Multă lume a ales plimbarea pentru că vremea era superbă, de aceea zona era plină de tineri şi nu numai. Braşovul are farmecul lui seara datorită luminilor care îţi dau impresia că eşti într-un oraş occidental dar vechi. Fântâni arteziene, linişte, Biserica Neagră impunătoare au făcut ca mersul pe jos să devină o reală bucurie.

Vineri intenţia a fost de a varia traseul. Am început cu Poiana Braşov unde imaginea munţilor şi a lacului au fost imortalizate în numeroase fotografii. Era o dimineaţă curată, proaspătă, liniştită, aerul tare şi poieniţele cu brânduşe ne-au plasat în inima naturii nederanjată, la acea oră, de turişti zgomotoşi. Am continuat cu Cetatea Râşnov, un crâmpei de istorie care poate fi trăit după parcurgerea unui drum prin pădure  cu un trenuleţ. Cetatea maiestoasă se remarcă de la distanţă iar vechimea ei face ca reabilitarea zidurilor să fie anevoioasă. Sus, pe creastă, am avut din nou în faţă imaginea muntelui de pe care se ridica încet ceaţa. Imaginea este unică, ai soarele în faţă şi muntele în spate, etern şi ocrotitor. Castelul Bran a fost al treilea obiectiv al traseului, unul aglomerat dar care se distinge prin măreţie şi locaţie.

Sâmbăta a fost dedicată vizitei la Sinaia. Intenţia era să vedem şi Babele şi Sfinxul, din Buşteni, dar telecabina nu a funcţionat datorită vântului puternic şi a zăpeziide sus. Am ajuns la Sinaia pe o vreme umedă şi am urcat spre Peleş. Măreţie, grandoare, comfort, istorie, arhitectură, o altă pagină de istorie care ne-a întors în timp, la ideea de monarhie, de eleganţă şi distincţie. Pentru că am reuşit să intrăm destul de repede la Peleş, am vizitat şi Pelişorul, unde am remarcat diferenţa dintre cele două castele.Pelişorul este de un rafinament şi de un bun gust care poartă amprenta unei mari doamne, Regina Maria. La întoarcere în Braşov am vizitat Prima Şcoală Românească unde prezentarea şi explicaţiile ne-au încântat. Piesele expuse ne-au dus din nou într-un trecut îndepărtat, am văzut şi mormântul lui Nicolae Titulescu în curtea Bisericii Sfântul Nicolae şi am înţeles mai bine că patriotismul a existat cu adevărat.

Duminică dimineaţa, după ora 9, am pornit spre casă. Oituzul era acoperit cu zăpadă, imaginea era desprinsă parcă dintr-un univers paralel, veneam dintr-o primăvară însorită, cu ceva stropi de ploaie, şi am intrat deodată pe un drum alb, nemişcat, neatins, de basm.

Orice excursie are un rol bine stabilit: ne cunoaştem propriile limite, îi cunoaştem pe ceilalţi, cunoaştem geografia şi istoria prin contact direct, urcăm şi coborâm altitudini, cunoaştem o nouă civilizaţie, oameni noi, oraşe animate şi noaptea, socializăm, ne încântăm cu glume şi cu momente de haz, facem shopping, învăţăm să ne gestionăm banii, respirăm aer curat, aflăm mai mult despre români şi despre România. Excursia pe Valea Prahovei a atins toate aceste puncte, grupul a fost foarte punctual, civilizat şi apreciat pozitiv de toţi cei cu care ne-am întâlnit.

 

Profesor Brînduşa Luminiţa Cîmpan

George Alexandru Horga, 11F

Colegiul Alexandru cel Bun

Gura Humorului, Suceava

În perioada 7 – 9 aprilie 2014 s-a desfăşurat ediţia a V-a a Concursului Naţional de Limba Engleză QUEST organizat de Colegiul Tehnic George Bariţiu în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Maramureş la Baia Mare, judeţul Maramureş, şi inclus în Calendarul Activităţilor Educative Naţionale la poziţia A8/15. Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului a fost reprezentat de un grup de 13 elevi din clasele a 9-a şi a 11-a.

La concurs s-au înscris 86 elevi din ţară, toţi au considerat participarea o provocare şi o simulare a examenului Cambridge din luna iunie. Am întâlnit acolo profesori şi elevi din multe judeţe şi am fost primiţi cu aceeaşi căldură ca de obicei. Concursul a început la ora 11 şi a durat două ore, la ora 4 în aceeaşi zi s-au afişat rezultatele. În urma testării competenţelor de Reading, Writing şi English in Use s-au obţinut rezultate care fac cinste colegiului: Premiul I a fost obţinut la clasa a 11-a de eleva Lavinia Cazacu din clasa a 11-a A, Menţiuni la clasa a 11-a au obţinut elevele Mihaela Buzec şi Alina Moroşan din aceeaşi clasă, profesori coordonatori Cristina Tudor şi Luminiţa Cîmpan. La clasa a 9-a, elevul Tiron Eduard, îndrumat de profesor Oana Sabău Lupaşc, a obţinut Menţiune.

Pentru că vremea a permis, elevii au avut şansa să cunoască municipiul Baia Mare, să petreacă mult timp în Centrul Vechi, să viziteze atelierul sculptorului Vida Gheza, să guste plăcinta creaţă specifică zonei, să vadă un film 3D la Mall, şi nu în ultimul rând să se bucure de soare, de liliac înflorit şi de ospitalitatea oamenilor din judeţul Maramureş.

Săptămâna Să ştii mai multe, să fii mai bun s-a concretizat într-o experienţă altfel pentru elevii humoreni, în cele trei zile au avut şansa să se cunoască, să cunoască, să descopere şi să se depăşească, într-o competiţie care sperăm să rămână în calendarul naţional.

Nu putem să nu apreciem încă o dată încurajările primite din partea echipei manageriale a Colegiului Alexandru cel Bun, suportul financiar oferit de Asociaţia Părinţilor ASPA GH, promptitudinea firmei de transport, dorinţa de participare a elevilor şi implicarea organizatorilor din Baia Mare. Felicitări tuturor celor implicaţi în organizarea şi desfăşurarea Concursului Naţional QUEST!

 

Profesor Brînduşa Luminiţa Cîmpan

 

PLANIFICAREA ACTIVITĂȚII PENTRU SAPTAMANA ŞCOALA  ALTFEL

 ,,Sa stii mai multe,sa fii mai bun” (7-11 aprilie, 2014)

link document word: Saptamana SCOALA ALTFEL 2014

 

Clasa a VII-a,  Diriginte, prof. Artenie Luminita

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

Titlul activitatii

Tipul activitatii

                                                    

Parteneri

luni

8-9

Artenie Luminita

Vizionare filme

Activitate educativa

Sala de clasa

 

 

9-10

 

Vizionare filme

 

 

 

 

10-11

 

Vizionare filme

 

 

 

 

11-12

 

Vizionare filme

 

 

 

 

12-13

 

Vizionare filme

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

marti

8-9

Artenie Luminita

Sa invatam ORIGAMI

Activitate educativa

 

 

 

9-10

si invitata

Sa invatam ORIGAMI

 

 

 

 

10-11

eleva din cl.XI-D

Sa invatam ORIGAMI

 

 

 

 

11-12

Sestac Elena

Sa invatam ORIGAMI

 

 

 

 

12-13

 

Sa invatam ORIGAMI

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

miercuri

8-9

Artenie Luminita

Vizionare

Activitate recreativa

 

 

 

9-10

 

film

 

 

 

 

10-11

 

Picnic in parcul Arinis

 

Parcul Arinis

 

 

11-12

 

Picnic in parcul Arinis

 

 

 

 

12-13

 

Picnic in parcul Arinis

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

 

14-15

 

 

 

 

 

joi

8-9

Artenie Luminita

Club

Activitate educativa

 

 

 

9-10

 

de lectura

 

 

 

 

10-11

 

Vernisaj

 

Muzeul orasului

 

 

11-12

 

la Muzeul Obiceiurilor

 

 

 

 

12-13

 

Populare

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

 

14-15

 

 

 

 

 

vineri

8-9

Artenie Luminita

Ecologizare

Activitate de                         

 

 

 

9-10

 

 

ecologizare

 

 

 

10-11

 

 

 

 

 

 

11-12

 

 

 

 

 

 

12-13

 

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

 

Clasa a VIII-a A                                                                   Diriginte, prof. BATÎR-RUSU Florin

 

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

8-9

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Peisajul în pictura românească

Vizionare de reproduceri şi analiza acestora

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

9-10

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Peisajul în pictura românească

Vizionare de reproduceri

şi analiza acestora

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

10-11

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Agonie si extaz (1965), regia Carol Reed

Vizionare de film

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

11-12

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Agonie si extaz (1965), regia Carol Reed

Vizionare de film

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

12-13

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Agonie si extaz (1965), regia Carol Reed

Vizionare de film

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

Marți

8-9

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Vizită la Banca de Resurse Genetice Vegetale

Vizită de documentare

Banca de Resurse Genetice  Vegetale – Suceava

 

 

9-10

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Vizită la Banca de Resurse Genetice Vegetale

Vizită de documentare

Banca de Resurse Genetice  Vegetale – Suceava

 

 

10-11

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Vizită la Banca de Resurse Genetice Vegetale

Vizită de documentare

Banca de Resurse Genetice  Vegetale – Suceava

 

 

11-12

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei

Vizită și picnic

Cetatea de Scaun a Sucevei

 

 

12-14

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Vizită la Cetatea de Scaun a Sucevei

Vizită și picnic

Cetatea de Scaun a Sucevei

 

Miercuri

8-9

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Portretul în pictura românească

Vizionare de reproduceri şi analiza acestora

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

9-10

Prof. BATÎR-RUSU Florin

Portretul  în pictura românească

Vizionare de reproduceri

şi analiza acestora

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

10-11

Prof. BATÎR-RUSU Florin

“Agonie şi extaz”

(1965), regia Carol REED

Vizionare de film

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

11-14

Prof. BATÎR-RUSU Florin

“Psihologia minciunii

 

Vizionare de film documentar

Colegiul “ALEXANDRU CEL BUN”

 

 

Clasa a 9-a A, Aurica Lucaci

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

 

Lucaci Aurica

Sa ne cunoastem tara

Excursie

 

 

Marti

8-9

Lucaci A.

Cine stie castiga

Concurs de cultură generală

 

 

 

9-10

Lucaci A.

Cine stie castiga

Concurs de cultură generală

 

 

 

10-11

Lucaci A.

Meci de dezbatere

Dezbatere

 

 

 

11-12

Lucaci A.

Meci de dezbatere

Dezbatere

 

 

 

12-13

Lucaci A.

Meci de dezbatere

Dezbatere

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Miercuri

8-9

Lucaci A.

 Învățământul universitar iesean

Prezentare a Universitatii de informatica Iasi

 

 

 

9-10

Lucaci A.

 

 

 

 

 

10-11

Lucaci A.

 

 

 

 

 

11-12

Lucaci A.

 

 

 

 

 

12-13

Lucaci A.

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Joi

8-9

Lucaci A.

 Alegerea mea vs. Alegerea parintilor

Vizionare film

 

 

 

9-10

Lucaci A.

 

 

 

 

 

10-11

Lucaci A.

 

 

 

 

 

11-12

Lucaci A.

 

 

 

 

 

12-13

Lucaci A.

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Vineri

8-9

Lucaci A.

Curatenie in clasa

Actiune de igienizare

 

 

 

9-10

Lucaci A.

 

 

 

 

 

10-11

Lucaci A.

 

 

 

 

 

11-12

Lucaci A.

 

 

 

 

 

12-13

Lucaci A.

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

 

Clasa a 9-a B, Diriginte: Dan Gheorghe

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

8-13

Dan Gheorghe

Filme de ieri şi de azi

Vizionare de filme

Laborator de Biologie, Casa de   cultura

ASPA

Marti

8-13

Dan Gheorghe

Cunoasterea orizontului local

Drumetie in Parcul Arinis si la Voronet

 Parcul Arinis si Voronet

 

Miercuri

8-13

Dan Gheorghe

Primul ajutor in caz de accidente

Exercitii de prim ajutor

Laboratorul de Biologie

Cabinetul de medicina scolara

Joi

8-13

Dan Gheorghe

Minte sanatoasa in corp sanatos

Jocuri sportive

Terenul de sport si sala de sport

Catedra de educatie fizica

Vineri

8-13

Dan Gheorghe

Infrumusetarea si curatenia spatiului scolar

Activitati de curatenie si plantare de flori

Sala de clasa, Labaratorul de biologie, curtea scolii

Administratia CAB

 

Clasa a 9-a C, Diriginte: Purcareata Lucica

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

luni

9-11

1115-14

Purcareata Lucica

“Viata de rege”

“In cautarea fericirii”

Vizionare de filmeeducative

 

 

Marti

9-11

1115-14

Purcareata Lucica

Construirea de materiale pentru pavoazarea clasei

Ateliere de lucru

Sala de clasa

 

Miercuri

9-11

1115-14

Purcareata Lucica

Activitati de creatie-tehnica origami, tricotaje

Formarea de oriceperi si deprinderi

Sala de clasa

 

Joi

9-14

Purcareata Lucica

Ne jucam impreuna

Drumetie

Activitati in aer liber

Bogdaneasa

 

Vineri

9-14

Purcareata Lucica

Clasa noastra curata

Igienizarea salii de clasa

Sala de clasa

 

 

Clasa a 9-a D, Diriginte: Moldovan Loredana

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

8-9

Moldovan L.

Varsta schimbarilor. Shimbarile varstei.

Intalnire cu psihologul.

 

 

 

 

9-10

 

Supraveghere . Coordonare

 

 

 

 

10-11

 

 

 

 

 

 

11-12

 

 

 

 

 

 

12-13

 

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Marți

8-9

Moldovan L.

Absenteism, droguri, trafic de persoane.

 

 

 

 

9-10

 

Chestionare specifice. Vizionare documentar..

 

 

 

 

10-11

 

Supravegherea elevilor si coordonarea discutiilor.

 

 

 

 

11-12

 

 

 

 

 

 

12-13

 

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Miercuri

8-9

Moldovan L.

 

 

 

 

 

9-10

 

 

 

 

 

 

10-11

 

Caravana filmului romanesc.

 

 

 

 

11-12

 

Vizionare filme-Casa de cultu

 

 

 

 

12-13

 

Supraveghere copii.

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Joi

8-9

Moldovan L.

Voluntariat-campanie de reimpadurire

 

 

 

 

9-10

 

Parteneri: ocolul Silvic Campulung Moldovenesc

 

 

 

 

10-11

 

Coordonatori: Ignat Letitia

Moldovan Loredana

 

 

 

 

11-12

 

 

 

 

 

 

12-13

 

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Vineri

8-9

Moldovan L.

Curăţenie în sala de clasă

 

 

 

 

 

9-10

 

Supraveghere.

 

 

 

 

10-11

 

 

 

 

 

 

11-12

 

 

 

 

 

 

12-13

 

 

 

 

 

 

13-14

 

 

 

 

 

Clasa a 9-a E, diriginte, prof. Birzu Iulian

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

 

 

 

 

 

Luni

8-9

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Vornicu Ioan

 

Mowe week

Amenajarea traseului de cros pt. desfășurarea etapei județene a O.N.S.S.

Complex Agrement Arinș

DJST Sv.

 

9-10

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Vornicu Ioan

Mowe week

Amenajarea traseului de cros pt. desfășurarea etapei județene a O.N.S.S.

Complex Agrement Arinș

DJST Sv.

 

10-11

Prof. dir. Bârzu  IulianProf. Vornicu Ioan

Mowe week

Asigurarea arbitrajului de traseu

Complex Agrement Ariniș

DJST Sv.

 

11-12

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Vornicu Ioan

Mowe week

Asigurarea arbitrajului de traseu

Complex Agrement Arinș

DJST Sv.

 

12-13

Prof. dir. Bârzu IulianProf.Vornicu Ioan

Mowe week

Concurs de cros

Complex Agrement Ariniș

DJST Sv.

 

13-14

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Vornicu Ioan

Mowe week

Stângerea materialelor de traseu și ecologizarea zonei

Complex Agrement Arinș

DJST Sv.

 

 

Marţi

8-9

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Sa ne cunoastem drepturile si obligatiile

Activitati desfasurate impreuna cu agentii de politie de la Politia de Proximitate

Sala de clasă, corp B

Agenți poliție de proximitate

 

9-10

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Sa ne cunoastem drepturile si obligatiile

Activitati desfasurate impreuna cu agentii de politie de la Politia de Proximitate

Sala de clasă, corp B

Agenți poliție de proximitate

 

10-11

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Rusu Ana

Să  ne îmbunătățim relațiile interpersonale

Activitate de consiliere școlară și asistență psihopedagogică

În afara cadrului sălii de clasă – parcul Ariniș

Profesor consilier școlar Coca Anca

 

11-12

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Rusu Ana

Să  ne îmbunătățim relațiile interpersonale

Activitate de consiliere școlară și asistență psihopedagogic

În afara cadrului sălii de clasă – parcul Ariniș

Profesor consilier școlar Coca Anca

 

12-13

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Prof. Rusu Ana

Să  ne îmbunătățim relațiile interpersonale

Activitate de consiliere școlară și asistență psihopedagogică

În afara cadrului sălii de clasă – parcul Ariniș

Profesor consilier școlar Coca Anca

 

13-14

Prof. dir. Bârzu  Iulian        Prof. Rusu Ana

 

Să  ne îmbunătățim relațiile interpersonale

Activitate de consiliere școlară și asistență psihopedagogica

În afara cadrului sălii de clasă – parcul Ariniș

Profesor consilier școlar Coca Anca

 

Miercuri

8-9

Prof. dir. Bârzu  Iulian

              Move Week            

Tenis de masă

Sala de sport a colegiului

A.S. Al. cel Bun

 

9-10

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Move Week

Tenis de masă

Sala de sport a colegiului

A.S. Al. cel Bun

 

10-11

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Move Week

Cupa colegiului la baschet pe clase

Sala de sport a colegiului

A.S. Al. cel Bun

 

11-12

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Move Week

Cupa colegiului la baschet pe clase

Sala de sport a colegiului

A.S. Al. cel Bun

 

12-13

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Move Week

Cupa colegiului a baschet pe clase

Sala de sport a colegiului

A.S. Al. cel Bun

 

13-14

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Move Week

Cupa colegiului a baschet pe clase

Sala de sport a colegiului

A.S. Al. cel Bun

 

 

 

Joi

8-9

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne îmbogățim cunoștiințele

Excursie

Itinerar- Suceava: Muzeul de Istorie; Muzeul de Științe Naturale; Cetatea de Scaun, Salina Cacica

 

 

9-10

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne îmbogățim cunoștiințele

Excursie

Itinerar- Suceava: Muzeul de Istorie; Muzeul de Științe Naturale; Cetatea de Scaun, Salina Cacica

 

10-11

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne îmbogățim cunoștiințele

Excursie

Itinerar- Suceava: Muzeul de Istorie; Muzeul de Științe Naturale; Cetatea de Scaun

Salina  Cacica.

 

11-12

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne îmbogățim cunoștiințele

Excursie

Itinerar- Suceava: Muzeul de Istorie; Muzeul de Științe Naturale; Cetatea de Scaun

-          Salina Cacica.

 

12-13

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne îmbogățim cunoștiințele

Excursie

Itinerar- Suceava: Muzeul de Istorie; Muzeul de Științe Naturale; Cetatea de Scaun

-          Salina  Cacica.

 

13-14

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne îmbogățim cunoștiințele

Excursie

Itinerar- Suceava: Muzeul de Istorie; Muzeul de Științe Naturale; Cetatea de Scaun

-          Salina Cacica.

 

 

Vineri

8-9

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie

Traseu  Gura Humorului –  parc

Arinis – Voronet

 

9-10

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie

Traseu  Gura Humorului –  parc

Arinis – Voronet

 

10-11

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie

Traseu  Gura Humorului –  parc

Arinis – Voronet

 

11-12

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie

Traseu  Gura Humorului –  parc

Arinis – Voronet

 

12-13

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie

Traseu  Gura Humorului –  parc

Arinis – Voronet

 

13-14

Prof. dir. Bârzu  Iulian

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie

Traseu  Gura Humorului –  parc

Arinis – Voronet

 

Clasa a 9-a F, Diriginte : Tudor Profira Cristina

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

8-12

Tudor Cristina/ Beleca Lenuta

Sa invatam despre democratie cu activitati tip Betzavta (1)

Activitati tip workshop

cl. a 9-a F

-

 

12-14

Tudor Cristina/ Beleca Lenuta

“Liceenii Rock an’ Roll”

Vizionare de filme

Casa de cultura

Organizatorii Galei Filmului Romanesc

Marti

8-10

Tudor Cristina

Idei de decorare a clasei

Activitati practice de decorare a clasei si a peretilor de pe holul et. III

cl. a9-a F

-

 

10-14

Tudor Cristina

Sa invatam despre democratie cu activitati tip Betzavta (2)

Activitati tip workshop

Cl. a 9-a F

 

Miercuri

8-10

Tudor Cristina

Rezervatii natural in USA

Prezentare + discutii

cl. a 9-a F

-

 

10-11

Tudor Cristina

Despre scoala si sistemul de invatamant american

Prezentare + discutii

cl. a 9-a F

 

 

11-13

Tudor Cristina

“Freedom Writers”

Vizionare de film

English Lab ( salita din internat)

-

 

13-14

Tudor Cristina

“Freedom Writers”

Discutii pe marginea filmului

cl. a 9-a F

 

Joi

8-14

Tudor Cristina

 

 

 

 

Vineri

8-10

Tudor Cristina

O primavarăfrumoasă cand natura e  curata

Activitate de igienizare in zona Piatra Soimului

Lunca Moldovei, Zona Piatra Soimului

 

 

10-14

Tudor Cristina

Primul nostrum picnic

Picnic si jocuri in aer liber

Lunca Moldovei, Zona Piatra Soimului

 

 

Clasa a 9-a G, Diriginte: Maierean Daniela

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

8-12

Dirig. Maierean Daniela

ORIGAMI – LEBADA DIN HARTIE

ACTIVITATE PRACTICĂ ŞI DE ÎNDEMÂNARE

Sala de clasa

 

Marti

14 -18

Dirig. Maierean Daniela

BAL MASCAT

ACTIVITATE DE SOCIALIZARE

CANTINA

 

Miercuri

8-12

Dirig. Maierean Daniela

UMORUL DE AZI SI DE ALTĂ DATĂ

ACTIVITATE DE LECTURĂ, PREZENTARE, VIZIONARE

Sala de clasă sau Sala multimedia corp B

 

Joi

8-12

Dirig. Maierean Daniela

PAŞII PELERINULUI

ACTIVITATE DE VIZITARE

Mănăstirea Voroneţ

 

Vineri

8-12

Dirig. Maierean Daniela

ECOLOGIZARE

ACTIVITATE PRACTICĂ

Sala de clasă

 

 

Clasa a 9-a H, diriginte, prof. Negrea Georgeta

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

Luni

8-9

Negrea Georgeta

Presiunea de grup

Studiu de caz

9 H

 

 

9-10

Negrea Georgeta

Presiunea de grup

Dezbatere

9 H

 

 

10-11

Negrea Georgeta

Presiunea de grup

Dezbatere

9 H

 

 

11-12

 

Origami

Workshop

9 H

 

 

12-13

 

Origami

Workshop

9 H

 

 

13-14

 

Origami

Workshop

9 H

 

Marţi

8-9

Negrea Georgeta

Lumea pe care o descoperi

Concurs pe teme geografice

9 H

 

 

9-10

 

Lumea pe care o descoperi

Concurs

9 H

 

 

10-12

Negrea Georgeta

Rolul reclamelor în decizia consumatorului

Atelier de creaţie

9 H

 

 

12-13

Negrea Georgeta

Adolescent  în şcoala secolului XXI

Dezbatere

9 H

 

 

13-14

Negrea Georgeta

Adolescent în şcoala secolului XXI

Dezbatere

9 H

 

Miercuri

8-9

Negrea Georgeta

Global Warming

Vizionare film

9 H

 

 

9-10

 

Global warming

Vizionare film

9 H

 

 

10-11

 

Global warming

Dezbatere

9 H

 

 

11-12

Negrea Georgeta

Managementul stressului

Vizionare film

9 H

 

 

12-13

 

Managementul streddului

Vizionare film

9 H

 

 

13-14

 

Managementul stressului

Dezbatere

9 H

 

Joi

8-14

Negrea Georgeta

Bucovina- muzeu geologic natural

Drumeţie la Piatra Pinului şi Piatra Şoimului

Piatra Pinului, Piatra Şoimului

 

Vineri

8-10

 

Impactul psihologic al fenomenelor naturale  de risc şi hazard

Vizionarea filmului Titanic

9 H

 

 

Clasa a 9-a I

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

 

Clasa a 9-a K, Diriginte, prof. Sextilia Solonaru

Ziua

INTERVAL ORAR

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂŢII

TIPUL ACTIVITĂŢII

LOCUL DE DESFĂŞURARE

PARTENERI

Luni

8-9

Solonaru Elena Sextilia

Cum comunic mai bine

Comunicarea nonverbală

Sala de clasă, internat et. I

 

 

9-10

Solonaru Elena Sextilia

Cum comunic mai bine

Comunicarea nonverbală

Sala de clasă, internat et. I

 

 

10-11

Solonaru Elena Sextilia

Cum comunic mai bine

Comunicarea nonverbală

Sala de clasă, internat et. I

 

 

11-12

Solonaru Elena Sextilia

Cum comunic mai bine

Comunicarea nonverbală

Sala de clasă, internat et. I

 

 

12-13

Solonaru Elena Sextilia

Liceenii rock’n roll

vizionare de film

Casa de Cultură Gura Humorului

Casa de Cultură Gura Humorului

 

13-14

Solonaru Elena Sextilia

Liceenii rock’n roll

vizionare de film

Casa de Cultură Gura Humorului

Casa de Cultură Gura Humorului

Marți

8-9

Solonaru Elena Sextilia

Le français par le jeu

Apprendre le français par le jeu

Sala de clasă, internat et. I

 

 

9-10

Solonaru Elena Sextilia

Le français par le jeu

Apprendre le français par le jeu

Sala de clasă, internat et. I

 

 

10-11

Solonaru Elena Sextilia

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie Voroneţ

Voroneţ

 

 

11-12

Solonaru Elena Sextilia

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie Voroneţ

Voroneţ

 

 

12-13

Solonaru Elena Sextilia

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie Voroneţ

Voroneţ

 

 

13-14

Solonaru Elena Sextilia

Să ne cunoaştem zona

Drumeţie Voroneţ

Voroneţ

 

Miercuri

8-9

Solonaru Elena Sextilia

Cum ne documentăm

Vizită la Biblioteca Orăşenească + lecţie de documentare

Biblioteca Orăşenească

 

 

9-10

Solonaru Elena Sextilia

Cum ne documentăm

Vizită la Biblioteca Orăşenească + lecţie de documentare

Biblioteca Orăşenească

 

 

10-11

Solonaru Elena Sextilia

 

Cum ne documentăm

Vizită la Biblioteca Orăşenească + lecţie de documentare

Biblioteca Orăşenească

 

 

11-12

Solonaru Elena Sextilia

O zi în trecut

Vizită la Muzeul din Gura Humorului

Muzeul din Gura Humorului

 

 

12-13

Solonaru Elena Sextilia

O zi în trecut

Vizită la Muzeul din Gura Humorului

Muzeul din Gura Humorului

 

 

13-14

Solonaru Elena Sextilia

O zi în trecut

Vizită la Muzeul din Gura Humorului

Muzeul din Gura Humorului

 

Joi

8-9

Solonaru Elena Sextilia

Să învăţăm prin joc

Activităţi în aer liber în Parcul Ariniş

Parcul Ariniş

 

 

9-10

Solonaru Elena Sextilia

Să învăţăm prin joc

Activităţi în aer liber în Parcul Ariniş

Parcul Ariniş

 

 

10-11

Solonaru Elena Sextilia

Să învăţăm prin joc

Activităţi în aer liber în Parcul Ariniş

Parcul Ariniş

 

 

11-12

Solonaru Elena Sextilia

Să învăţăm prin joc

Activităţi în aer liber în Parcul Ariniş

Parcul Ariniş

 

 

12-13

Solonaru Elena Sextilia

Să învăţăm prin joc

Activităţi în aer liber în Parcul Ariniş

Parcul Ariniş

 

 

13-14

Solonaru Elena Sextilia

Să învăţăm prin joc

Activităţi în aer liber în Parcul Ariniş

Parcul Ariniş

 

Vineri

8-9

Solonaru Elena Sextilia

Igiena locului de învăţat

Activităţi de igienizare a sălii de clasă

Sala de clasă, internat et. I

 

 

9-10

Solonaru Elena Sextilia

Igiena locului de învăţat

Activităţi de igienizare a sălii de clasă

Sala de clasă, internat et. I

 

 

10-11

Solonaru Elena Sextilia

Igiena locului de învăţat

Activităţi de igienizare a sălii de clasă

Sala de clasă, internat et. I

 

 

11-12

Solonaru Elena Sextilia

Igiena locului de învăţat

Activităţi de igienizare a sălii de clasă

Sala de clasă, internat et. I

 

 

12-13

Solonaru Elena Sextilia

Igiena locului de învăţat

Activităţi de igienizare a sălii de clasă

Sala de clasă, internat et. I

 

 

 

Clasa a 9-a L, diriginte: Carpiuc Vasilica

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

LUNI

9-10

Carpiuc Vasilica

Activităţi sportive şi jocuri distractive

 

 

 

 

 

10-11

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

11-12

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

12-13

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

13-14

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

MARȚI

9-10

Carpiuc Vasilica

“Bunele maniere”

Învăţăm să fim manieraţi!

 

 

 

 

10-11

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

11-12

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

12-13

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

13-14

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

MIERCURI

9-10

Carpiuc Vasilica

Să ne cunoaştem colegii!

Activităţi distractiv-creative

 

 

 

 

10-11

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

11-12

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

12-13

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

 

13-14

Carpiuc Vasilica

 

 

 

 

JOI

14-20

 

Balul bobocilor

 

 

 

 

 

 

 

VINERI

9-10

Carpiuc Vasilica

Igienizare sala de clasă

 

 

 

 

10-11

 

 

 

 

 

 

11-12

 

Sala 6 Atelier

Săptămîna porţilor deschise

 

 

 

 

 

Clasa a 9-a M, diriginte: prof. Strugaru Doina

 

Data

Ziua

Interval orar

Coordonatori

Titlul activității

Tipul activității

Locul de desfășurare

Parteneri

7.04.

Luni

8-12

Prof.Strugaru Doina

Prof. Mihalcea Elena

Șah-Mat sau Remiză

Jocuri de șah și table

Sala de clasă

Clasa 10H

 

 

12-15

Prof.Titianu Radu ,Prof. Strugaru Doina

,,Liceenii rock”n roll

Vizionare film

Casa de cultură

-

8.04.

Marți

8-12

Prof.Strugaru Doina

Prof. Mihalcea Elena,

Vreau să știu

Vizionare film cu noile descoperiri din știință

Sala de clasă  

-

 

 

12-15

Prof. Cojocia Grațiela ,Prof. Strugaru Doina

 

 

 

 

9.04

Miercuri

8-12

Prof.Strugaru Doina,Prof. Mihalcea Elena

Să cunoaștem orașul Gura-Humorului

Vizită la Mănăstirea Gura-Humorului

Orașul Gura-Humorului

-

 

 

12-15

Prof. Strugaru Doina ,Prof. Mihalcea ELena

Jocuri sportive

Fotbal pe echipe

Terenul de sport

Clasa 10H

10.04

Joi

15-20

Prof. Strugaru Doina,Prof. Cojocia Grațiela, Prof. Mihalcea Elena

Cu mască,fără mască

Bal mascat

Cantina școlii

Clasele IX-XII

11.04

Vineri

8-15

Prof.Strugaru Doina

Prof. Mihalcea Elena

 

Cea mai curate clasă

Curățenie  generală

Sala de clasă

-

 

Clasa a 9-a N, diriginte:prof. Vranceanu Maria

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

Luni

8-9

Vranceanu Maria

Caravana Filmului Romanesc

Vizionare de filme

Casa de Cultura

Casa de Cultura

 

9-10

Vranceanu Maria

Caravana Filmului Romanesc

Vizionare de filme

Casa de Cultura

Casa de Cultura

 

10-11

Vranceanu Maria

Caravana Filmului Romanesc

Vizionare de filme

Casa de Cultura

Casa de Cultura

 

11-12

Vranceanu Maria

Caravana Filmului Romanesc

Vizionare de filme

Casa de Cultura

Casa de Cultura

 

12-13

Vranceanu Maria

Caravana Filmului Romanesc

Vizionare de filme

Casa de Cultura

Casa de Cultura

 

13-14

Vranceanu Maria

Caravana Filmului Romanesc

Vizionare de filme

Casa de Cultura

Casa de Cultura

Marti

8-9

Vranceanu Maria/

Cojocaru Ecaterina

“Clasa mea – familia

mea” – sa ne cunoastem

mai bine!

Abilitati de viata

Atelier

Administraţia CAB

 

9-10

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

“Clasa mea – familia

mea” – sa ne cunoastem

mai bine!

Abilitati de viata

Atelier

Administraţia CAB

 

10-11

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

“Clasa mea – familia

mea” – sa ne cunoastem

mai bine!

Abilitati de viata

Atelier

Administraţia CAB

 

11-12

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

“Clasa mea – familia

mea” – sa ne cunoastem

mai bine!

Abilitati de viata

Atelier

Administraţia CAB

 

12-13

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

“Clasa mea – familia

mea” – sa ne cunoastem

mai bine!

Abilitati de viata

Atelier

Administraţia CAB

 

13-14

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

“Clasa mea – familia

mea” – sa ne cunoastem

mai bine!

Abilitati de viata

Atelier

Administraţia CAB

Miercuri

8-9

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Cum este sa fii profesor

 

Atelier de lucru

Sala de clasa

Administraţia CAB

 

9-10

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Cum este sa fii profesor

 

Atelier de lucru

Sala de clasa

Administraţia CAB

 

10-11

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Concurs de postere pe

tema ‘Scoala Viitorului’

Atelier de lucru

Sala de clasa

Administraţia CAB

 

11-12

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Concurs de postere pe

tema ‘Scoala Viitorului’

Atelier de lucru

Sala de clasa

Administraţia CAB

 

12-13

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Cum este sa fii profesor

 

Atelier de lucru

Sala de clasa

Administraţia CAB

 

13-14

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Cum este sa fii profesor

 

Atelier de lucru

Sala de clasa

Administraţia CAB

Joi

8-9

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Din frumuseţile

Humorului- drumeţie

excursie de

studiu

Arinis , Manastire Humorului

ASPA

 

9-10

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Din frumuseţile

Humorului- drumeţie

excursie de

studiu

Arinis , Manastire Humorului

ASPA

 

10-11

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Din frumuseţile

Humorului- drumeţie

excursie de

studiu

Arinis , Manastire Humorului

ASPA

 

11-12

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Din frumuseţile

Humorului- drumeţie

excursie de

studiu

Arinis , Manastire Humorului

ASPA

 

12-13

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Din frumuseţile

Humorului- drumeţie

excursie de

studiu

Arinis , Manastire Humorului

ASPA

 

13-14

Vranceanu Maria

Cojocaru Ecaterina

Din frumuseţile

Humorului- drumeţie

excursie de

studiu

Arinis , Manastire Humorului

ASPA

Vineri

8-9

Vranceanu Maria

Clasa noastră curată

Actiune de curăţenie

Sala de clasă

Administraţia CAB

 

9-10

Vranceanu Maria

Clasa noastră curată

Actiune de curăţenie

Sala de clasă

Administraţia CAB

 

10-11

Vranceanu Maria

Clasa noastră curată

Actiune de curăţenie

Sala de clasă

Administraţia CAB

 

11-12

Vranceanu Maria

Clasa noastră curată

Actiune de curăţenie

Sala de clasă

Administraţia CAB

 

12-13

Vranceanu Maria

Clasa noastră curată

Actiune de curăţenie

Sala de clasă

Administraţia CAB

 

13-14

Vranceanu Maria

Clasa noastră curată

Actiune de curăţenie

Sala de clasă

Administraţia CAB

 

Clasa a 9-a P, Diriginte: prof. Brustur Daniel

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

luni

8-9

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

 

9-10

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

 

10-11

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

 

11-12

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

 

12-13

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

 

13-14

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

 

14-15

Diriginte

Concurs

Şah

Sala de clasă

 

marţi

8-9

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

 

9-10

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

 

10-11

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

 

11-12

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

 

12-13

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

 

13-14

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

 

14-15

Diriginte

Să cunoaştem monumente istorice

Drumeţie

Voroneţ

 

miercuri

8-9

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

 

9-10

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

 

10-11

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

 

11-12

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

 

12-13

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

 

13-14

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

 

14-15

Diriginte

Să cunoaştem împrejurimile oraşului

Drumeţie

Parcul Dendrologic

 

joi

8-9

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

 

9-10

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

 

10-11

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

 

11-12

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

 

12-13

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

 

13-14

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

 

14-15

Diriginte

Excursie

Documentare

Gura Humorului – Iaşi

 

vineri

8-9

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

9-10

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

10-11

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

11-12

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

12-13

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

13-14

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

14-15

Diriginte

Să fie mai curat

Igienizare

Sala de clasă

 

 

Clasa a 10 a  A, Diriginte: Lazar Marcela Adica

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

luni

8-11

Lazăr Marcela Adica

Locuri deosebite din România

dezbatere

Sala clasa 10A

Cîmpan Luminița

Marți

8-10

Lazăr Marcela Adica

Matematicieni celebrii și contribuții ale acestora

dezbatere

Sala clasa 10A

 

 

10-11

 

 

 

 

 

 

11-12

Lazăr Marcela Adica

Caravana de filme

Vizionări de filme

Sală Casă de cultură

 

Miercuri

8-9

Lazăr Marcela Adica

Matematicieni celebrii și contribuții ale acestora

dezbatere

Sala clasa 10A

 

 

9-11

 

 

 

 

 

 

11-12

Lazăr Marcela Adica

Caravana de filme

Vizionări de filme

Sală Casă de cultură

 

Joi

8-11

Lazăr Marcela Adica

“Să ne bucurăm de soare

Drumeție și răsfăț

Zona orașului

Gura Humorului

 

Vineri

8-10

Lazăr Marcela Adica

“Clasa mea, castelul meu”

Înfrumusețarea clasei

Sala clasa 10A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clasa a 10 a  B    Diriginte, prof. Sofian Floarea

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

luni

8-9

Prof. Sofian Floarea

Cultura versus incultura

–vizionare de  film/teatru

10 B

 

 

9-10

Prof. Sofian Floarea

Cultura versus incultura

–vizionare de film/teatru

 

 

 

10-11

Prof. Sofian Floarea

Cultura versus incultura

–vizionare de film/teatru

 

 

 

11-12

Prof. Sofian Floarea

Cultura versus incultura

–vizionare de film/teatru

 

 

 

12-13

Prof. Sofian Floarea

Cultura versus incultura

–vizionare de film/teatru

 

 

 

13-14

Prof. Sofian Floarea

Cultura versus incultura

–vizionare de film/teatru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marti

8-9

Prof. Sofian Floarea

Spiritualitate si arta sacra

 Drumetie M-rea Voronet

Voronet

 

 

9-10

Prof. Sofian Floarea

Spiritualitate si arta sacra

 Drumetie M-rea Voronet

Voronet

 

 

10-11

Prof. Sofian Floarea

Spiritualitate si arta sacra

 Drumetie M-rea Voronet

Voronet

 

 

11-12

Prof. Sofian Floarea

Spiritualitate si arta sacra

 Drumetie M-rea Voronet

Voronet

 

 

12-13

Prof. Sofian Floarea

Spiritualitate si arta sacra

 Drumetie M-rea Voronet

Voronet

 

 

13-14

Prof. Sofian Floarea

Spiritualitate si arta sacra

 Drumetie M-rea Voronet

Voronet

 

miercuri

8-9

Prof. Sofian Floarea

“Jocuri” inteligente

Dezvoltare competente practice /logico-creative

clasa 10B

 

 

9-10

 

“Jocuri” inteligente

 

 

 

 

10-11

 

“Jocuri” inteligente

 

 

 

 

11-12

 

“Jocuri” inteligente

 

 

 

 

12-13

 

Banii si bugetul

Curs  Junior Achievement

 

 

 

13-14

 

Banii si bugetul

Curs  Junior Achievement

 

 

joi

8-9

Prof. Sofian Floarea

Banii si bugetul

Curs  Junior Achievement

 

 

 

9-10

 

Banii si bugetul

Curs  Junior Achievement

 

 

 

10-11

 

“Mens sana in corpore sano”

Meci volei/tenis de masa ,10D

Sala de sport

Tanase Sorin,10D

 

11-12

 

“Mens sana in corpore sano”

 

 

 

 

12-13

 

“Mens sana in corpore sano”

 

 

 

 

13-14

 

“Mens sana in corpore sano”

 

 

 

vineri

8-9

Prof. Sofian Floarea

Clasa mea,casa mea

Actiuni de ecologizare a salii de clasa

Sala clasa 10 B

 

 

9-10

Prof. Sofian Floarea

 

 

 

 

 

10-11

Prof. Sofian Floarea

 

 

 

 

 

11-12

Prof. Sofian Floarea

 

 

 

 

 

Clasa 10C,  Diriginte, prof. Chichifoi Aurel

 

Ziua

Interval orar

Coordonatori

TITLUL ACTIVITĂȚII

TIPUL ACTIVITĂȚII

Locul de desfasurare

PARTENERI

luni

8-9

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Workshop

 

Sala de clasa

Formatori voluntari

07aprilie

9-10

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Workshop

 

Sala de clasa

Formatori voluntari

 

10-11

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Workshop

 

Sala de clasa

Formatori voluntari

 

11-12

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Workshop

 

Sala de clasa

Formatori voluntari

 

12-13

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Workshop

 

Sala de clasa

Formatori voluntari

marţi

8-9

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Lucru pe echipe

Editare tex si imagini

Sala de clasa si lab de informatica

Formatori voluntari

8 aprilie

9-10

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Lucru pe echipe

Editare tex si imagini

Sala de clasa si lab de informatica

Formatori voluntari

 

10-11

Chichifoi Aurel

Tehnici fotografice pentru design urban

Lucru pe echipe