Archive for aprilie 11th, 2013

Miercuri şi joi, respectiv pe data de 3 şi 4 aprilie, elevii clasei a 9-a P au desfăşurat activităţi specifice săptămânii Să ştii mai multe, să fii mai bun, învăţând să convieţuiască timp de două zile.

Activităţile s-au desfăşurat la o cabană în localitatea Mănăstirea Humorului, locaţie unde aceştia au procurat lemne, au asigurat căldura prin centrală, au preparat hrana şi au făcut jocuri educative.

Acest gen de activitate, în care s-au implicat 20 de elevi din clasă le-a oferit posibilitatea să se cunoască, să socializeze, să se ajute şi să se tolereze reciproc. Totul sub supravegherea dnei profesor Onuţu Simfora.

Faptul că acea cabană este izolată i-a pus în situaţia să se descurce în cele mai inedite momente. Muzică, atmosfera destinsă şi prietenească au avut scopul de a-i apropia mai mult şi de a-i educa în vederea dobândirii unor competenţe necesare în viaţa de zi cu zi.

Pentru elevii de clasa a 9-a este importantă convieţuirea astfel încât prin implicare şi cooperare să poată să descopere mai multe despre ei înşişi şi despre ceilalţi.

 

Profesor Onuţu Simfora

Luni, 1 aprilie 2013, clasa a 9-a P a organizat un concurs gastronomic cu clasa a X-a profesională. Clasele au fost coordonate de profesorii diriginţi Onuţu Simfora şi Bezuhanici Florina.

Concursul a constat în realizarea de preparate culinare şi desert de post. Concursul a însemnat implicarea elevilor, aprovizionarea cu materie primă şi realizarea în timp a preparatelor. Concursul a avut un juriu format din prof. Condur Liliana, prof. Scutaru Lenuţa şi dna Popescu Oltea, reprezentantă a serviciului secretariat.

Ambele clase au fost declarate câştigătoare, s-au decernat diplome elevilor participanţi.

Activitatea s-a încheiat cu o masă oferită celor implicaţi şi a fost benefică pentru elevii care au învăţat să se gospodărească singuri şi să aplice reţetele de post.

 

Profesor Onuţu Simfora

Profesor Bezuhanici Florina

Cautare in sait
Galeria foto
Calendar
aprilie 2013
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Mar   Mai »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930