Archive for aprilie, 2011

Pe data de 9 aprilie 2011 s-a desfăşurat la Baia Mare Concursul Naţional de Limba Engleză QUEST, aflat la a II-a ediţie. Evenimentul este organizat de Colegiul Tehnic George Bariţiu din Baia Mare şi Inspectoratul Şcolar Maramureş şi figurează în Calendarul Concursurilor Interjudeţene Şcolare 2011 la poziţia 34. Concursul se adresează elevilor din colegii şi colegii tehnice din întreaga ţară. Subiectele la acest concurs se elaborează pe baza propunerilor primite de la colegiile invitate şi sunt de nivel B1 pentru clasa a IX-a, nivel B1+ pentru clasa a X-a, B2 pentru clasa a XI-a şi C1 pentru clasa a XII-a.

            În acest an la concurs au participat elevi din judeţele: Maramureş, Neamţ, Harghita, Sălaj, Bihor şi Suceava. Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului, Suceava a avut 14 elevi reprezentanţi care au obţinut 4 premii, Premiul II şi Premiul III la clasa a XII-a, Premiul III la clasa a XI-a, Premiul III la clasa a X-a.

            Colegiul George Bariţiu din Baia Mare este reprezentat la înălţime de echipa organizatoare: doamna profesor Terica Bârle, directoarea colegiului, profesor de limba engleză, doamnele profesoare de limba engleză Daniela Chinde, Rodica Constantinescu, Claudia Stainer, Manuela Conea. Echipa se ocupă de cazare, repartizarea pe săli, evaluarea lucrărilor, premierea participanţilor. Pline de entuziasm, profesoarele menţionate asigură o atmosferă caldă şi primitoare, cooperează extraordinar de eficient şi nu lasă să se simtă deloc oboseala acumulată. Nu este simplu să organizezi un concurs într-o instituţie şcolară, un concurs interjudeţean care presupune costuri, efort fizic şi implicare multă.

            Colegiul Alexandru cel Bun din Gura Humorului a avut posibilitatea să participe la concurs şi în acest an pentru că orice activitate este susţinută de echipa managerială prin decontarea transportului şi a taxei de participare. Am sesizat totuşi că numărul judeţelor participante a scăzut faţă de anul trecut, criza se simte probabil şi când vine vorba de activităţi şcolare extracurriculare.E păcat că nu există susţinere financiară pentru concursurile şcolare, premiile să fie consistente, motivante, recompense meritate de elevii noştri în care se investeşte atât de puţin.

Vezi imagini aici!

 Prof. Cîmpan Brînduşa Luminiţa

Activitati culturale franco-romane la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului

Reprezentantii Institutului ASPEN s-au intalnit cu elevii Colegiului “Alexandru cel Bun” din Humor

Balul de cinci ore, la „patru ace”, al Colegiului „Alexandru cel Bun”

Placă omagială, la 100 de ani de la înfiinţarea Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Descarca…

Cautare in sait
Galeria foto
Calendar
aprilie 2011
Lu Ma Mi Jo Vi Du
    Mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930